Tag: aplikacionet

iOS 13 do të lehtësoj fshirjen e aplikacioneve

08/06/2019

Po kërkoni të fshini aplikacionet nga pajisja juaj iOS? Ka disa mënyra, njëra prej të cilave përfshin një shtypje të gjatë në ikonën e aplikacionit ... Read More

Google sjell dizajnin e ri për Play Store

01/06/2019

Google ka përditësuar shumë nga aplikacionet e saj Android, me elemente dhe pamje të reja të dizajnit, dhe tani është koha që vetë Play Store ... Read More

Facebook do ua lehtësojë punën me përditësimin e radhës

01/06/2019

Aplikacionet ndeshen me probleme herë pas here, dhe mënyra më e mirë për të rregulluar ato është duke i raportuar tek zhvilluesit. Sidoqoftë, nganjëherë aplikacionet ... Read More

Facebook vjen me një risi

29/05/2019

Aplikacionet ndeshen me probleme herë pas here, dhe mënyra më e mirë për të rregulluar ato është duke i raportuar tek zhvilluesit. Sidoqoftë, nganjëherë aplikacionet ... Read More

Facebook së shpejti do të ju mundësoj të lëkundni telefonin, për të raportuar parregullësitë në aplikacion

29/05/2019

Aplikacionet ndeshen me probleme herë pas here, dhe mënyra më e mirë për të rregulluar ato është duke i raportuar tek zhvilluesit. Sidoqoftë, nganjëherë aplikacionet ... Read More

Whatsapp nuk do të funksionojë më në këta celularë

09/05/2019

Whatsapp është një nga aplikacionet e mesazheve më të përdorur në botë. Mirëpo kompania ka njoftuar se ky aplikacion nuk do të funksionojë në disa ... Read More

“Shkrihet” Messenger, Facebook-u merr vendimin drastik

14/04/2019

Facebook dëshiron që përdoruesit të komunikojnë përmes platformës kryesore, dhe gjithashtu që aplikacionet të mos funksionojnë në mënyrë të pavarur. Jane Manchun Wong, një ekspert ... Read More

Microsoft mbyll dyqanin e librave elektronik

03/04/2019

Microsoft nuk dha shpjegime për këtë lëvizje por mendohet se kompania ka prioritet kryesor aplikacionet me Microsoft Store. Keni ndërtuar një librari me libra elektronikë ... Read More

Google Duo është shkarkuar 1 miliardë herë

24/12/2018

Aplikacionet për thirrje me video nuk janë saktësisht të reja. Skype ofroi funksione të tilla për kohën më të gjatë ndonjëherë, dhe shumë aplikacione për ... Read More

Deri tash, rreth 110 gra dhe pesë burra kanë marr statusin e viktimës së dhunës seksuale

12/06/2018

Më shumë se 550 persona kanë dorëzuar aplikacionet për verifikimin e statusit të personave të dhunuar gjatë luftës së fundit në Kosovë, që nga muaji ... Read More

Tash e tutje qytetarët e Kosovës mbi 50 vjeç mund të aplikojnë për vizë turistike amerikane në Prishtinë

16/05/2018

Ambasada e SHBA-ve në Prishtinë ka bërë të ditur se do të fillojë të pranojë aplikacionet për viza turistike (B1/B2) për kosovarët e moshës mbi ... Read More