Tag: aplikacionin

Po ju e vutë re? Në “WhatsApp” shfaqet edhe “Facebook”, ja përse ka ndodhur ndryshimi, së shpejti edhe në “Instagram”

06/01/2020

Përdoruesit e gjigandit të komunikimit “WhatsApp” kanë vënë re një ndryshim në aplikacionin e tyre. Sapo klikohet mbi ikonën e programit del një faqe e ... Read More

Microsft Surface i palosshëm mund të mbështetet nga Android (Foto)

25/06/2019

Tableti i ri nga Microsoft mund të jetë i palosshëm, ndërsa do të ketë befasi edhe në aplikacionin me të cilin punon. Në gjeneratën e ... Read More

WhatsApp iu kërkon përdoruesve që menjëherë ta përditësojnë aplikacionin

14/05/2019

WhatsApp ka kërkuar nga përdoruesit që ta përditësojnë menjëherë aplikacionin, pas shqetësime në lidhje me një problem të sigurisë. Aplikacioni zbuloi një dobësi që lejonte ... Read More

Pas FaceTime, edhe Skype bllokohet në Emirate

09/04/2019

Njoftimi është dhënë nga Microsoft e cila ka në pronësi aplikacionin Skype. Kompania njoftoi se janë në përpjekje për heqjen e bllokimit, ndërsa nuk janë ... Read More

Lajm i rëndësishëm për përdoruesit e Instagramit

06/04/2019

Nëse e keni hapur aplikacionin Instagram në Windows 10 Mobile, sot, mund të keni vërejtur se ka një mesazh që thotë se aplikacioni do të ... Read More

Aplikacion mobil për monitorimin e cilësisë së ajrit

18/03/2019

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor (MMPH) dhe Zyra e BE-së kanë lansuar aplikacionin mobil për monitorimin e cilësisë së ajrit në tetë rajonet kryesore ... Read More

Google ofron opsionin Assistant në bisedat nëpërmjet mesazheve (Foto)

26/02/2019

Kompania Google po e ofron mundësinë Assistant për aplikacionin Android Messages, që është një ndihmës praktik, i ngjashëm me Allo që tashmë nuk është në ... Read More

Google krijon aplikacion që transkripton të folurën, për të ndihmuara ata që kanë probleme me dëgjim (Video)

09/02/2019

Dimitri Kanevsky është shkencëtari hulumtues në Google, që ka krijuar aplikacionin i cili transmeton në kohë reale, të folurën nga bashkëbiseduesit. Teknologjia e identifikimit të ... Read More

Ndotja në nivel aq të lartë sa “dikush” rrëzon edhe aplikacionin për matjen e saj

18/01/2019

Ndotja në nivel aq të lartë sa “dikush” rrëzon edhe aplikacionin për matjen e saj Ndotja në shkup shënon nivele rekord. Por të kërkosh në ... Read More