Tag: aplikimit

Arrestohen dy persona të dyshuar për veprën penale ‘falsifikim i parasë‘

13/05/2019

Policia e Kosovës konkretisht Sektori i Hetimeve të Krimeve Ekonomike – DHKEK, pas aplikimit të metodave dhe teknikave të avancuara të hetimit, mbështetur nga njësitë ... Read More

Qytetarëve të Kosovës u janë refuzuar vizat Schengen më shumë se atyre të Guiea-Bissau e Palestinës (Infografikë)

04/05/2019

Instituti EPIK përmes një studimi ka paraqitur trendet kryesore të aplikimit dhe aprovimit të kërkesave të qytetarëve të Kosovës për vizë Schengen në periudhën 2014-2018. ... Read More

Lista Serbe, i vetmi subjekt serb që garon në komunat veriore

19/04/2019

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka mbyllur afatin e aplikimit për certifikim të subjekteve politike që duan të marrin pjesë në zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetarë ... Read More

Më 18 prill mbyllet afati për certifikimin e subjekteve politike për zgjedhjet në katër komunat e veriut

15/04/2019

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se është hapur afati i aplikimit për certifikim të partive politike, kandidatëve, koalicioneve dhe iniciativave qytetare për zgjedhjet në ... Read More

Sonte përfundon mbikëqyrja në Listën zgjedhore dhe paraqitja е personave të shpërngulur

23/08/2018

23 August 2018 / 14:10 KSHZ njofton se përmes ueb aplikimit www.dijaspora.sec.mk, deri tani janë dorëzuar 2.347 fletëparaqitje të qytetarëve për votim në përfaqësitë diplomatike- ... Read More