Tag: aplikuar

A dëshironi të bëni një gjumë të mirë? Mos pini kafe pas orës 2 të mesditës

08/11/2019

Një doktoreshë nga Australia thotë se ajo ka një formulë, të cilën e ka aplikuar me pacientët e saj, kur ata kanë probleme me gjumin, ... Read More

Kirurgjia Torakale fillon aplikimin e metodave bashkëkohore për operim

08/05/2019

Në Kirurgjinë Torakale të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës është aplikuar metoda më e re kirurgjike,video-kirurgjike, “Vats Uniportal”. “Operacioni është kryer me sukses të plotë ... Read More

900 infermierë aplikojnë për 100 vende të lira pune në QKUK (Video)

16/04/2019

Në konkursin që ka hapur QKUK për 100 infermier, deri tani kanë aplikuar 900 persona. Infermierët e rinj thonë se nëse vendi i tyre nuk ... Read More

Të rinjtë kosovarë tregojnë nëse kanë aplikuar ndonjëherë për vizë dhe për çfarë qëllimi (Video)

14/04/2019

Të rinjtë kosovarë tregojnë nëse kanë aplikuar për vizë Schengen dhe cili është qëllimi i tyre për udhëtim në vendet e Evropës Perëndimore. Shumë studentëve ... Read More

Kastrati: Taksa do të jetë pengesë për anëtarësimin e Kosovës në Interpol (Video)

06/03/2019

Kosova edhe këtë vit ka aplikuar për t’u bërë anëtare e Organizatës Ndërkombëtare Policore (INTERPOL) dhe zyrtarët e Qeverisë kanë konfirmuar se kërkesa e saj ... Read More

Kosova bën edhe një përpjekje për anëtarësim në INTERPOL

25/02/2019

Kosova sërish ka aplikuar për t’u bërë anëtare e Organizatës Ndërkombëtare Policore (INTERPOL) dhe kërkesa e saj tashmë është pranuar nga kjo organizatë, konfirmojnë zyrtarët ... Read More

Serbët nuk iu përgjigjën thirrjes së Vuçiqit, 40 prej tyre duan të bëhen ushtarë të Kosovës

23/02/2019

Zëvendësministri kosovar i Mbrojtjes, Agim Çeku ka thënë se Ushtrinë e Kosovës kanë aplikuar që të jenë pjesë e saj të interesuar nga të gjitha ... Read More

Referendumi, votojnë të burgosurit dhe të sëmurët

29/09/2018

29 Shtator 2018 / 15:19 1 558 të burgosur të cilët paraprakisht kanë aplikuar, sot kanë të drejtë vote në referendum. Përveç tyre, të drejtën ... Read More

Paqartësi rreth shpërndarjes së ngrohjes në Shkup

05/08/2018

5 August 2018 / 14:55 Kompania e sapokrijuar e qytetit ende nuk ka aplikuar për licencë për shpërndarjen e energjisë termike. Këtë e u deklaroi ... Read More

Interesimi i dobët për oxhakpastrues, konkursi vazhdon

12/05/2018

12 May 2018 / 11:30 Vetëm 6 kandidatë kanë aplikuar për trajnimin me pagesë për oxhak-pastrues të cilin e shpalli Qyteti i Shkupit para 10 ... Read More