Tag: Apple

Apple publikon filmin e shkurtër të xhiruar në iPhone XS

22/01/2019

Apple ka bërë filma të shkurtër të xhiruar në tërësi në iPhone për të nxjerrë në pah fuqinë e kamerës së telefonit të tyre. Është ... Read More

iPhone-ët e këtij viti mund të vijnë me bateri më të mëdha dhe zmadhim optik 3x

18/01/2019

Jetagjatësia e baterisë në iPhone të Apple nuk është e dobët, por nuk është veçanërisht e mirë. Ndërsa Apple ka bërë përmirësime të mëdha të ... Read More

Modelet e reja iPad pritet të lansohen në gjysmën e parë të këtij viti

17/01/2019

Në fillim të vitit 2019, Apple lansoi një iPad të ri të nivelit të ultë, që kishte tipare pak të vjetëruara. Megjithatë duke marrë parasysh ... Read More

Apple pritet të zëvendësojë kabllot e mbushësve, për t’i standardizuar me portat USB-C (Foto)

15/01/2019

Të gjitha kabllot që mbushin pajisjet e Apple, pritet që së shpejti të zëvendësohen, duke i nxjerrë nga përdorimi aksesorët aktual që shërbejnë për këtë ... Read More

WSJ: iPhone mund të zhduket nga tregu, njejtë si Polaroid

14/01/2019

Apple ka pasur sukses me një shumëllojshmëri produktesh në historinë e tyre, si p.sh. iMac G3, iPod, dhe vitet e fundit iPhone, që ndihmoi kompaninë ... Read More

Veshmbathjet e mençura mund të jenë produktet e rradhës të Apple

11/01/2019

Interesi i Apple në sektorin e shëndetësisë nuk është sekret. Kompania ka blerë kompani dhe produkte të ndryshme shëndetësore, për të mos harruar edhe Apple ... Read More

Tim Cook: Apple do të sjell shërbime të reja këtë vit

09/01/2019

Një thashetheme vitin e kaluar sugjeroi që Apple do të fillojë shërbimin e vet të videove. Në mënyrë të ngjashme me mënyrën se si Apple ... Read More

Apple ndalon shitjen e iPhone 7 dhe 8 në Gjermani, pas humbjes së gjyqit ndaj Qualcomm

04/01/2019

Apple ka tërhequr shitjet e iPhone 7 dhe 8 nga faqja e saj e internetit gjermane dhe dyqanet atje, pas një vendimi në Gjykatën e ... Read More

Goldman Sachs: Apple mund të ketë fatin e njejtë sikur Nokia

04/01/2019

Kohët e fundit, CEO i Apple, Tim Cook, u deklarua për media, ku ai pranoi se kompania po shihte një kërkesë të dobët për iPhone-ët ... Read More

Top 10 videoklipet më të shikuara në vitin 2018

02/01/2019

Teksa platforma të muzikës si Spotify dhe Apple Music vazhdojnë që të kenë dëgjues të rinj dhe të gjenerojnë miliarda dëgjime në ditë, miliona njerëz ... Read More

iPhone 11 do të marr ekranin fleksibil nga Samsung Galaxy X

14/12/2018

iPhone i ri 11 nga Apple mund të vijë me një ekran mjaft të veçantë, pasi ai mund të jetë i njëjti ekran që përdoret ... Read More

Të dhënat e reja tregojnë se iPhone-ët e ri po shiten më pak se modelet e kaluara

10/12/2018

Ka patur pretendime të ndryshme që sugjerojnë se iPhone-ët e ri të Apple për 2018, iPhone XR, Xs dhe Xs Max nuk po shiten aq ... Read More