Tag: aprovimit

Qytetarëve të Kosovës u janë refuzuar vizat Schengen më shumë se atyre të Guiea-Bissau e Palestinës (Infografikë)

04/05/2019

Instituti EPIK përmes një studimi ka paraqitur trendet kryesore të aplikimit dhe aprovimit të kërkesave të qytetarëve të Kosovës për vizë Schengen në periudhën 2014-2018. ... Read More

Nga buxheti i shtetit ndahen 6.5 milionë euro për mësimdhënësit e paraluftës, FMN kundër

07/04/2019

Pas aprovimit të Ligjit për punonjësit e arsimit në periudhën 1990-1999, rreth 6.5 milionë euro janë ndarë nga buxheti i shtetit vetëm për vitin 2019, ... Read More