Tag: argëtuese

Bukuria e të qenit teze!

08/07/2020

E bukura e të qenurit teze konsiston në ndarjen e momenteve unike dhe argëtuese, të shoqëruara nga të qeshura dhe shumë dashuri me fëmijën e ... Read More

Historia e vërtetë e festës së Halloweenit!

29/10/2019

Kur dëgjon fjalën Halloween, menjëherë në vëmendje ju vjen një mbrëmje argëtuese ku fëmijët duhet të vishen si personazhi i tyre i preferuar, qoftë ai ... Read More

A konsiderohen lexuesit e librave në plazh lexues serioz?

10/07/2019

Sado argëtuese dhe e mezipritshme të tingëlloj rrezitja në plazh, kur veçse ndodhemi atje, fillojmë të mërzitemi dhe na nevojitet diçka që koha të kalojë ... Read More

Këta janë këngëtarët që jemi mësuar t’i shohim gjithmonë në festivale

27/03/2019

Këngëtarët e festivaleve.Adelina Hasani Megjithëse kishte një numër të madh festivalesh të muzikës argëtuese qoftë në Kosovë e Shqipëri, sot vetëm një prej tyre vazhdon ... Read More

Nëntë enigma dinake të cilat janë testi i vërtetë i inteligjencës

03/02/2019

Pos që janë argëtuese, shkencëtarët besojnë që enigmat, përsiatjet, pyetjet e përgjigjet në të vërtetë përmirësojnë funksionet e trurit dhe mund të na ndihmojnë që ... Read More

YouTube do të ndaloj rekomandimin e videove konspirative

26/01/2019

Videot e konspiracioneve mund të jenë argëtuese deri në një shkallë të caktuar, sepse ju bën të mendoni për shumë gjëra. Megjithatë, në të njëjtën ... Read More