Tag: argumente

Rexha: Qëndrimi i Francës me argumente kundër liberalizmit të vizave i padrejtë

30/04/2019

Qëndrimi i Francës me argumente kundër liberalizmit të vizave nuk është i drejtë dhe ka ndikim të drejtpërdrejtë në dobësimin e kredibilitetit të politikës së ... Read More

Haradinaj iu shkruan ambasadorëve për taksën, arsyeton vendimin e Qeverisë ndaj produkteve serbe

22/11/2018

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj iu ka dërguar letër me fakte dhe argumente të listuara për vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës për vendosjen ... Read More

Izetbegoviq: Kosova nuk mund të lidhet me statusin e Republikës Serbe

12/08/2018

Anëtari i presidencës boshnjake Bakir Izetbegoviq, thotë se nuk ka argumente sipas të cilave çështja e zgjidhjes së statusit të Kosovës mund të lidhet me ... Read More