Tag: armëve

Mosantarësimi në INTERPOL ka ndikuar që Kosova të jetë vend tranzit i armëve

10/05/2019

Republika e Kosovës po vazhdon të ballafaqohet me problematikën e armëve pa leje. Në vitin 2018, nga 32 vrasje, 26 janë me armë zjarri, që ... Read More

Tryezë për armët e paligjshme në Kosovë

10/05/2019

Ministria e Punëve të Brendshme në bashkëpunim UNDP do të mbajë tryezë të rrumbullakët mbi kontrollin e armëve të vogla dhe të lehta dhe reduktimin ... Read More

Mbi 200 mijë armë ilegale në Kosovë

23/03/2019

Nga muaji dhjetor i vitit të kaluar ka filluar aplikimi për legalizimin e armëve ilegale, të cilat i posedojnë qytetarët e Republikës së Kosovës. Zëvendësministri ... Read More

Plagos me armë zjarri bukëpjekësin, arrestohet 26-vjeçari

15/03/2019

Një konflikt pronësie ka degjeneruar deri në përdorimin e armëve në Kavajë, duke lënë një person të plagosur. Shërbimet e Policisë Kavajë, identifikuan dhe arrestuan ... Read More

Fushata për legaizmin e armëve po shkon drejt dështimit

10/03/2019

12 minuta më parë / E përditësuar 0Shares Fushata për legalizimin e armëve e nisur nga Ministria e Punëve të Brendshme nuk po tregon rezultat ... Read More

Nga dhjetori i vitit të kaluar u legalizuan afro 300 armë, afati vazhdon deri në qershor

11/02/2019

Në bazë të një vendimi të Ministrisë së Punëve të Brendshme të Kosovës, procesi i legalizimit të armëve ka filluar nga dhjetori i vitit të ... Read More

Qytetarët e Kosovës të painteresuar për legalizimin e armëve pa leje

29/12/2018

Nga pjesa e dytë e dhjetorit, ka filluar fushata gjashtëmujore për legalizimin e armëve të vogla dhe të lehta, të cilat i posedojnë pa leje ... Read More

Mbi 200 mijë armë pa leje në duart e qytetarëve të Kosovës (Video)

20/12/2018

Ka nisur fushata për legalizimin e armëve. Mbi 200 mijë armë pa leje janë në duart e qytetarëve, ndërsa kjo fushatë kërkon që armët që ... Read More

Lansohet fushata ‘me letra’ për legalizimin e armëve

20/12/2018

Ministria e Punëve te Brendshme ka lansuar fushatën për legalizimin e armëve me moton “me letra”, nga 17 dhjetor deri në 17 qershorin e vitit ... Read More

Mbahet konferencë për çështjen e legalizimit të armëve

20/12/2018

Sot mbahet konferenca për procesin e legalizimit të armëve, ku dhe do të njoftohet publiku lidhur me fushatën për legalizim të armëve. Konferenca mbahet në ... Read More

Nga sot nis aplikimi për legalizim të armëve

17/12/2018

Ministria e Punëve të Brendshme tashmë ka marrë vendimin për legalizimin e armëve të vogla dhe të lehta, ndërsa periudha e legalizimit fillon nga data ... Read More

Brenda nëntë muajve 29 persona të vrarë me armë zjarri në Kosovë

03/11/2018

Janë 29 persona që kanë humbur jetën si pasojë e përdorimit të armëve pa leje në periudhën kohore janar- shtator të këtij viti. Këto shifra, ... Read More