Tag: arrestin

“Titanik”, Janakievskit i shfuqizohet arresti shtëpiak

15/04/2019

Alsat 2019-04-15T14:33:49+02:00 Gjykata Penale para dhjetë ditëve anuloi arrestin shtëpiak për ish-ministrin e Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakieski, për rastin Titanik, që ka të bëjë ... Read More

I ndërpritet masa e arrestit shtëpiak ish-ministrit Janakievski, në rastin “TITANIK”

15/04/2019

S A 2019-04-15T12:33:41+02:00 Gjykata penale përafërsisht para dhjetë ditëve i ka ndërprerë arrestin shtëpiak ish-ministrit të Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakievski në lëndën e PSP-së, ... Read More

Mijallkovit i hiqet paraburgimi për “PERANDORINË”

29/03/2019

Gjykata Supreme e shfuqizoi arrestin shtëpiak për Mijalkovin për rastin “Perandoria” të Prokurorisë Speciale. “Perandoria” i referohet një dyshimi për një bashkim kriminel, dëmtime dhe ... Read More