Tag: artikuj

Vetmia edhe më e rrezikshme se mbipesha

30/06/2019

Padyshim se keni lexuar shumë artikuj që flasin për rrezikun e mbipeshës por edhe vetmisë, mirëpo një studim ka zbuluar se vetmia mund të jetë ... Read More

Vetëm kështu është drejt: Si duhet t’i radhisni artikujt në frigorifer!

05/02/2019

Ekspertët këshillojnë se cilët artikuj do të duhej t’i mbanit në cilën pjesë të frigoriferit Nuk është vetëm se duken të rregulluara mirë, porse ekzistojnë ... Read More

Ushqimi i shëndetshëm – miku “më i madh i trurit”

10/01/2019

Të ushqehesh shëndetshëm do të thotë edhe të mendosh shëndetshëm. Për disa artikuj është vërtetuar që e përmirësojnë shëndetin e përgjithshëm të trurit, ndërsa disa ... Read More

Sa muskuj vërtet mund t’i shtoni brenda një muaji

27/11/2018

Me siguri se keni lexuar ndonjëherë artikuj ku tregojnë se si yjet e Hollywood-it arrijnë t’i shtojnë më shumë se 10 kilogramë muskuj brenda pak ... Read More

Orizi i kaftë është shumë më i shëndetshëm sesa orizi i bardhë, por përmban më shumë kalori

12/11/2018

Ditëve të sotme shumë shpesh hasim në artikuj që na tregojnë se si tërshëra e papërpunuar është e shëndetshme për ne. Orizi i kaftë është ... Read More

BBC-ja shkruan për tregun e lajmeve të rreme në Kosovë – si fitohen qindra euro në ditë me ‘klickbait’

10/11/2018

BBC-ja, ka filluar të publikojë artikuj mbi dezinformimin dhe lajmet e rreme – një problem global që sfidon mënyrën se si e ndajmë informacionin dhe ... Read More

Kafjall përherë – këta artikuj asnjëherë

25/10/2018

Mëngjesin duhet ta filloni me kafjall, mirëpo ndiqni paralajmërimin që disa artikuj kurrë të mos i hani në mëngjes. Jogurti dhe produktet e tjera të ... Read More

Çfarë do t’ju ndodhë nëse hani tepër fruta arrore: Tri kundërefekte të rrezikshme!

06/10/2018

Edhe pse janë të njohura si artikuj të shëndetshëm, frutat arrore gjithashtu kanë reputacion (të merituar) si ushqim, të cilin nuk mund të pushoni të ... Read More

Ndarja në zgjidhjen e problemeve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë – cilat janë rreziqet dhe a ka ndonjë dobi prej saj?

26/08/2018

Në botën akademike janë shkruar artikuj që merren me pyetjen nëse ndarja etnike mund të ndihmojë në dhënien fund të luftës dhe zvogëlimin e rreziqeve ... Read More