Tag: Artriti

Receta të indianëve për shërimin e reumës

09/12/2019

Artriti reumatoid prek miliona njerëz në të gjithë botën. Është një lloj sëmundje e kyçeve që mund të trashëgohet gjenetikisht. Prek bërrylat, gishtat, gjunjët, nofullat, ... Read More

Rreziqet nga sëmundja e artritit reumatoid

22/11/2019

Artriti reumatoid është një sëmundje autoimune që mund të shkaktojë dhimbje dhe dëmtim në të gjithë trupin. Kjo sëmundje kronike prek rreth 1 për qind ... Read More

Kush guxon dhe kush nuk guxon të pijë kafe

18/11/2019

Artriti urik është një lloj sulmi artritik i nyjave që karakterizohet nga sulmet akute të dhimbjes së fortë dhe të padurueshme, ndjeshmëria, skuqja, nxehtësia dhe ... Read More

7 ushqimet të cilat nuk do t’i prekni më me dorë pasi t’i mësoni këto fakte

05/11/2019

Artriti reumatik është një sëmundje autoimune, e cila i prekë 1.3 milion amerikanë çdo vit. Ky çrregullim karakterizohet nga dhimbje e nyjave, deformim si dhe ... Read More

Konfirmohet lidhja mes motit dhe shëndetit

26/10/2019

Universiteti i Mançesterit ka konfirmuar konstatimin se njerëzit ankohen për probleme shëndetësore, si artriti, fibromialgjia, dhimbja e kokës, migrena dhe dhimbjet neuropatike, kanë më shumë intensitet ... Read More

Këto ushqime e luftojnë artritin në mënyrë natyrale

14/08/2019

Artriti është një sëmundje shumë e përhapur dhe me simptoma, nganjëherë të padurueshme. Krahas terapive mjekësore, të cilat merren ekzistojnë edhe disa ushqime natyrale të ... Read More

Njerëzit që vuajnë nga artriti rrezikohen edhe nga disa lloje të kancerit

25/03/2019

Mund të duket që artiti dhe kanceri nuk kanë asgjë të përbashkët, për shkak se artriti manifestohet nga një inflamacion kronik i nyjeve, kurse kanceri ... Read More

Nëse vuani nga artriti, këta dhjetë artikuj menjëherë largoni nga ushqimi

24/01/2019

Artriti është sëmundje e ndryshueshme, e cila mund t’ju sulmojë në cilëndo fazë të jetës Artriti çon në shfaqjen e inflamacioneve të nyjave dhe ua ... Read More