Tag: astmës

Ushqimet që ju ndihmojnë të zbutni simptomat e alergjisë

15/09/2019

Ekspertët thonë se simptomat e alergjisë dhe astmës mund të zbuten me anë të ushqimit: shmangia e disa ushqimeve dhe konsumimi i shtesës së vitaminave ... Read More

Çdo i dhjeti fëmijë ka astmë, shkaktar është trafiku i dendur

12/04/2019

Gati 80 për qind e fëmijëve të sëmurë nga ndonjë formë e rëndë e astmës jetojnë 75 metra larg nga nyjat rrugore, ndërsa për shkak ... Read More