Tag: Auditimit

Mbi 300 zyrtarë policor probleme me grada

27/05/2019

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur një varg parregullsish në Ministrinë e Punëve të Brendshme që aktualisht drejtohet nga mjeku Ekrem Mustafa që vije nga ... Read More

Qytetarët nuk marrin barnat e nevojshme dhe në kohën e duhur

03/12/2018

Zyra Kombëtare e Auditimit ka bërë të ditur se ka kryer auditimin e menaxhimit të Listës Esenciale të Barnave dhe ka nxjerr disa rezultate për ... Read More

Gashi: Në MKRS janë adresuar të gjitha rekomandimet e auditorit për të gjeturat e vitit 2017

06/11/2018

Pas raportit të publikuar të Zyrës Kombëtare të Auditimit, në të cilin ka nxjerrë të gjeturat për Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS), Ministri ... Read More