Tag: August

Spasovski: S’ka rrezik për trazira gjatë referendumit

31/08/2018

31 August 2018 / 16:16 Ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski tha se nëpër institucionet shtetërore ende ka forca sipas tij destruktive që dëshirojnë ... Read More

“27 prilli”, Damjan Mançevski dëshmon në gjykatë

31/08/2018

31 August 2018 / 15:51 Për më shumë e katër orë, ministri i administratës ka dëshmuar para gjykatës për hyrjen e dhunshme në Kuvend vitin ... Read More

Vendoset numëratori në “Portën e Maqedonisë”

31/08/2018

31 August 2018 / 15:24 Numëratori i paralajmëruar një kohë të gjatë, më në fund është vendosur në “Portën Maqedonia”. Për momentin punohet në pjesën ... Read More

Partitë e majta evropiane mbështesin referendumin

31/08/2018

31 August 2018 / 14:59 Deputetët evropian kërkojnë unitet nacional për referendumin. Nënkryetarja e Aleancës Progresive të Socialdemokratëve në Parlamentin Evropian, Maria Rodrigez theksoi se ... Read More

Ministria e Shëndetësisë përforcon shërbimin “Mjeku rural“

31/08/2018

31 August 2018 / 14:33 Projekti “Mjeku rural” do të mbindërtohet. Ministria e Shëndetësisë do të trajnojë mjekë dhe infermierë shtesë për të dhënë ndihmë ... Read More

Ademi: Janë korrigjuar 22 libra për vitin e ri shkollor

31/08/2018

31 August 2018 / 12:47 Njëzet e dy libra të korrigjuar për vitin shkollor 2018/2019 do të dorëzojë Ministria e Arsimit dhe Shkencës nëpër shkollat. ... Read More

“Monstra”, dëshmitari i mbrojtur ka qen i pranishëm në vendin e ngjarjes (video)

31/08/2018

31 August 2018 / 10:26 Në Gjykatën Penale të Shkupit, sot ka vazhduar seanca me parashtrimin e pyetjeve ndaj dëshmitarit të koduar “E1”. Pas prokurorëve, ... Read More

Mançevski, Remenski dhe Bogoevski do të dëshmojnë për “27 prillin”

31/08/2018

31 August 2018 / 10:17 Procesi gjyqësor për ngjarjet në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë më 27 prill të vitit të kaluar vazhdon sot me ... Read More

Apeli shqipton sot vendimin ndaj ankesës së Gruevskit

31/08/2018

31 August 2018 / 9:45 Në Gjykatën e Apelit sot duhet të mbahet seancë publike për ankesën e ish-kryeministrit Nikolla Gruevski për dënimin me burg ... Read More

Filluan përgatitjet për vendosjen e numëratorit

30/08/2018

30 August 2018 / 22:02 Për momentin para “Portës triumfale” në Shkup po bëhen përgatitje për vendosjen e numëratorit, të paralajmëruar nga Kryeministri Zoran Zaev. ... Read More

Pas marrëveshjeve, Kosova dhe Maqedonia hapin rrugët për anëtarësim në NATO dhe BE

30/08/2018

30 August 2018 / 19:14 Presidenti Hashim Thaçi ka theksuar se gjatë takimit që ka pasur kryetarin e Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi, e ka ... Read More

Qeveria realizon vetëm 20 për qind të investimeve kapitale

30/08/2018

30 August 2018 / 18:32 Qeveria pret ekspansion ndërtimorë nga mesi i vjeshtës dhe dimrit. Në tremujorin e tretë e sidomos në të katërtin, do ... Read More