Tag: Austri

Nëse shkoni në Austri ose në Gjermani, përgatituni për kontrolle

09/10/2019

Pas vendimit të Gjermanisë për të shtrirë kontrollet kufitare në Austri edhe për 6 muaj, Vjena vendosi të mbante kontrollet në kufi me Slloveninë dhe ... Read More

Ish-ambasadori i Kosovës në Austri e Australi: Kthimi i shqiptarëve nga Siria nuk është për mburrje, por për turp 

21/04/2019

Sabri Kiçmari, profesor i UP-së dhe njëherit ish-ambasador i Kosovës në Austri dhe Australi, ka komentuar kthimin e 110 shtetasve të Kosovës nga Siria. Në ... Read More

Aterrimi unik në aeroportin Inssbruck të Austrisë (Video)

11/03/2019

Aterrimi në aeroportin Inssbruck në Austri nuk është edhe aq i lehtë, për faktin se në afërsi të pistës gjenden majat e larta shkëmbore. Por, ... Read More