Tag: automatikë

Twitter heq më shumë se gjysmën e postimeve abuzive

25/10/2019

Kjo gjë do të vazhdojë në mënyrë automatike. Këtë e ka konfirmuar CEO i Twitter, Jack Dorsey përmes një raporti. 38% të përmbajtjes abuzive u ... Read More

Ultrazëri në vende publike nxitë sëmundje dhe dhimbje

16/04/2019

Shkencëtarët thonë se sistemet e lajmërimit, zmadhuesit i zërit dhe dyert automatike, mund të shpërndajnë efekte të sëmundjes në ultrazë. Madje edhe pajisjet elektronike që ... Read More

Bashkurti: Njohja nga Serbia nuk e anëtarëson Kosovën me automatizëm në OKB

27/01/2019

Nuk ka procese automatike, të cilat do t’ia mundësonin Kosovës anëtarësimin në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, edhe në rast se do ta merrte njohjen ... Read More