Tag: automatikisht

Google Translate tani përkthen automatikisht me anë të kamerës

11/07/2019

Që nga sot, me kamerën e juaj mund të përktheni automatikisht. Këtë mund të beni thjesht duke drejtuar kamerën tek ndonjë fletë apo shenjë që ... Read More

Google do ta “fshijë automatikisht” historikun e shfletimeve

02/05/2019

Google do t’u ofrojë përdoruesve mundësinë për të fshirë automatikisht historinë e kërkimit dhe të vendndodhjes së tyre pas tre muajsh. Google tashmë lejon përdoruesit ... Read More

Pagat e pjesëtarëve të Policisë së Kosovës sipas Ligjit për Paga (Dokument)

25/02/2019

Pas shumë ankesave lidhur me Ligjin për Paga, ky ligj hyri në fuqi automatikisht, pasi që presidenti Hashim Thaçi nuk ia kthej mbrapa Kuvendit të ... Read More

LDK hedh dyshime: Qeveria ka planifikuar që pagat me rritje të dalin në kohën e zgjedhjeve (Video)

21/02/2019

 Ligji për Paga hyn në fuqi automatikisht, Presidenti nuk e dekretoi. Ligji për Paga ka hyrë në fuqi, edhe pa dekretimin e presidentit të vendit, ... Read More

Me uljen e temperaturave fillon edhe ndotja e ajrit

23/10/2018

23 Tetor 2018 / 15:01 “Me uljen e temperaturave dhe me fillimin e sezonit të ngrohjes automatikisht është rritur niveli i ndotjes në vend. Qyteti ... Read More