Tag: bakteret

Këto janë shenjat alarmante që tregojnë se trupi juaj është pushtuar nga helmet

25/06/2019

Toksinat apo helmet e trupit, janë substanca të dëmshme, që prodhohen nga bakteret të cilat gjenden në organizëm. Toksinat janë të pranishme në ambientin që ... Read More

Porosia e studiuesve: Lani dhëmbët kundër demencës!

12/06/2019

Bakteret „Gingivitis“ që gjenden në hapësirën e gojës dhe grykës mund të depërtojnë deri në tru. Aty ato shkatërrojnë qelizat nervore dhe mund të shkaktojnë ... Read More

Këto shenja tregojnë se jeni helmuar nga ushqimi

24/05/2019

Bakteret janë të paevitueshëm në çdo ushqim që njerëzit konsumojnë çdo ditë. Megjithatë, nëse njeriu nuk tregon kujdes në përpunimin, gatimin dhe ruajtjen e ushqimeve, ... Read More

Marrja e drejtë e antibiotikëve: Vetëm kështu do t’i shmangni pasojat!

07/12/2018

Edhe pse i ndihmojnë organizmit që të luftojë me bakteret, marrjen e antibiotikëve shpesh e përcjellin edhe efektet e padëshirueshme, sepse ato shkatërrojnë bakteret e ... Read More

Probiotikët dhe antibiotikët? Megjithatë, nuk bën t’i marrim bashkë

23/09/2018

Deri tani është menduar që probiotikët, duke ushqyer bakteret e mira në zorrët tona, nxisin punën e tyre dhe forcojnë imunitetin tonë, mirëpo nuk është ... Read More