Tag: ballafaqohet

Mosantarësimi në INTERPOL ka ndikuar që Kosova të jetë vend tranzit i armëve

10/05/2019

Republika e Kosovës po vazhdon të ballafaqohet me problematikën e armëve pa leje. Në vitin 2018, nga 32 vrasje, 26 janë me armë zjarri, që ... Read More

Shtohet edhe ndërrimi i tretë, reduktohet lista e pritjes për rezonancë magnetike në QKUK (Video)

22/04/2019

Klinika e Radiologjisë në QKUK ka vite që ballafaqohet mungesë të aparaturës dhe listë të gjatë të pritjes në veçanti për rezonancë magnetike. Mirëpo drejtori ... Read More

Shënohet 74 vjetori i kryqit të kuq dhe dita e dhurimit të gjakut

17/03/2019

17 Mars 2019 / 16:11 Maqedonia nuk ballafaqohet me mungesë të rezervave të gjakut, në të gjitha institucionet shëndetësore ka gjak të mjaftueshëm, madje edhe ... Read More

A po shkon Qeveria Haradinaj drejt riformatimit, apo vendi drejt zgjedhjeve?

21/01/2019

Koalicioni aktual qeverisës në Kosovë po ballafaqohet me shumë sfida. Në planin e brendshëm, me greva e pakënaqësi në rritje nëpër sektorë të ndryshëm, ku ... Read More

Qeveria arsyeton punësimet e reja në doganë

10/01/2019

10 Janar 2019 / 15:47 Dogana ballafaqohet me shumë punë dhe për këtë nevojiten punësime të reja. Kështu drejtori i Drejtorisë së doganave, Gjoko Tanasoski ... Read More

Dimitrov: Është e papranueshme që të merr azil personi i dënuar me aktvendim të plotfuqishëm

21/11/2018

21 Nëntor 2018 / 11:21 “Personi që ka aktvendim të plotfuqishëm dhe që ballafaqohet me 4 akuza të tjera dhe 5 hetime, është absurde që ... Read More