Tag: bardha

Lani rrobat me aspirinë dhe piper, rezultati do t’ju befasojë

08/11/2019

Rrobave të bardha hidhini aspirinë.Edhe me lavatriçet më moderne është shumë e vështirë që rrobat e bardha t’i mbani borë të bardha. Shpesh ato marrin ... Read More

Barcelona kundërshton dizajnin e bardhë të fanellës së Nikes

07/02/2019

Barcelona ka ndërprerë planet e Nikes për të përfshirë një dizajn të ri të fanellave të bardha për sezonin 2020/21, me sa duket për shkak ... Read More