Tag: barin

Ruan shikimin, shëron bronkitin, përmirëson tretjen: Çdo shtëpi duhet ta ketë këtë bimë!

01/06/2020

Është interesante që kjo është bimë gjysmëparazite. Me rrënjët e veta përforcohet për barin e livadhit nga i cili thith kripërat minerale Eufrazia (Euphrasia officinalis) ... Read More

Është aprovuar tableta, që rrit dëshirën seksuale tek femrat

24/06/2019

Administrata e Ushqimit dhe Barnave kanë aprovuar barin më të ri, i cili arrin të rikthejë dëshirën seksuale tek femrat, shkruan CNN, transmeton Gazeta Express.Kjo ... Read More