Tag: bashkojnë

Kërkohen hulumtime më të mëdha për të gjetur pajisjen që lidh trurin me kompjuter

12/09/2019

Pajisjet që bashkojnë makinat me trurin e njeriut duhet të hetohen, ka thënë një studim.Në të ardhmen, “njerëzit mund të bëhen telepatik në një farë ... Read More

Nëse merimangat e botës bashkohen, mund të zhdukin njerëzimin për një vit

19/04/2019

Nëse të gjitha merimangat në botë vendosin të bashkojnë forcat kundër nesh, qenieve njerëzore dhe nëse ne nuk do ishim në gjendje të mbroheshim ato ... Read More

Leopardi i shpëtuar nga nëna që donte ta hante, tani po rritet nga një qen (Video)

19/03/2018

Mirëmbajtësit e një kopshti zoologjik në Vladivostok të Rusisë, janë detyruar ta bashkojnë këlyshin e leopardit me një qen, pasi e nëna donte ta hante. ... Read More