Tag: bateria

Mos e përdorni kurrë mbushësin e telefonit të dikujt tjetër, ja pse

16/09/2019

Të gjithë kemi qenë aty. Celularit ose tabletit po i mbaron bateria dhe ti e ke harruar karikuesin në shtëpi. Nuk bën dëm nëse merr ... Read More

Nomofobia, apo frika nga mungesa e celularit është në rritje

11/02/2019

A jeni të shqetësuar kur harroni celularin tuaj në shtëpi? A e keni mendjen vetëm te bateria, kur ajo po mbaron? Atëherë nuk jeni të ... Read More

E lë baterinë e motoçikletës duke u mbushur gjatë natës, shpërthen dhe lokali përfshihet nga zjarri (Video)

16/04/2018

Ky është momenti rrëqethës kur bateria e motoçikletës përfshihet nga flaka, derisa po mbushej brenda natës në një dyqan në pjesën lindore të Kinës. Kamerat ... Read More