Tag: baterisë

Ora e zgjuar Honor Magic 2 arrin me një bateri që zgjat deri në 14 ditë

27/11/2019

Ora e zgjuar është e bazuar në çipin Kirin A1, dhe Honor tregon një jetë të baterisë deri në 14 ditë me një mbushje të ... Read More

Xiaomi shfaq mbushësin 100W që ngarkon baterinë 4,000 mAh në vetëm 17 minuta

27/03/2019

Madhësia e baterisë është bërë një pikë e fortë e shitjes për telefonët këto ditë, por sikur mund të prisni, bateritë më të mëdha do ... Read More

Galaxy S10 mund të ketë një prej tipareve më të mira të Huawei Mate 20 Pro

26/01/2019

Samsung Galaxy S10 mund të vijë me një funksion të madh të ngarkimit pa tel të baterisë, që u shfaq premierë nga Huawei në Mate ... Read More

iPhone-ët e këtij viti mund të vijnë me bateri më të mëdha dhe zmadhim optik 3x

18/01/2019

Jetagjatësia e baterisë në iPhone të Apple nuk është e dobët, por nuk është veçanërisht e mirë. Ndërsa Apple ka bërë përmirësime të mëdha të ... Read More