Tag: Baza

Agjëroni çdo ditë- mrekullia do të ndodh në trupin tuaj

04/09/2019

Agjërimi në baza ditore për muaj me radhë, i cili kërkon të mos hahet asgjë për një ditë, mund të sjellë një numër të madh ... Read More

Ekspertët japin alarmin për pijen që konsumohet në Kosovë

29/07/2019

Kafeja është ndër pijet që konsumohen në baza ditore nga një shumicë kosovarësh.Megjithatë, në temperatura të larta, të cilat do mbizotërojnë kryesisht këtë vit, ekspertët ... Read More

Gruaja rruhej çdo ditë, por tani e pranon vetën ashtu siç është

13/05/2019

Rruajtja në baza ditore duket se nuk i kryejti punë një gruaje. Leah Jorgensen, 33-vjeçare, vuan nga sindroma e vizorës policistike, çrregullim hormonal që shkakton ... Read More

Gjërat që nuk i keni ditur për kampin Bondsteel

09/05/2019

Kampi Bondsteel është baza kryesore e ushtrisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, nën komandën e KFOR-it në Kosovë. E vendosur në fshatin Sojevë të ... Read More

Baza e jetës është respekti!

31/03/2019

Baza e jetës nuk është dashuria, por respekti, sepse ka dashuri vetëm aty ku ka respekt. Askush nuk do pa respekt. Të duash pa respekt ... Read More

“Zgjedhjet”, ekspertët rekomandojnë votimin elektronik

17/01/2019

17 Janar 2019 / 10:19 Votimi elektronik dhe baza biometrike e të dhënave të votuesve duhet të jenë dy risitë teknologjike të cilat do të ... Read More

Telefoni 5G nga Samsung pritet të jetë Galaxy S10 X

15/01/2019

Samsung Galaxy S10 X po lansohet muajin e ardhshëm në Kore dhe do të jetë dy herë më i shtrenjtë se baza Samsung Galaxy S10, ... Read More