Tag: BBCja

BBC-ja shkruan për tregun e lajmeve të rreme në Kosovë – si fitohen qindra euro në ditë me ‘klickbait’

10/11/2018

BBC-ja, ka filluar të publikojë artikuj mbi dezinformimin dhe lajmet e rreme – një problem global që sfidon mënyrën se si e ndajmë informacionin dhe ... Read More