Tag: Beqaria

Dy gjërat që çdo person i mëson nga beqaria

15/05/2019

Të gjithë kemi pasur presion nga shoqëria për të menduar se beqaria është gjë e keqe. Nëse jeni beqare, mendimi i përgjithshëm është se ka ... Read More

Gjërat që çdo mashkull duhet t’i bëjë përderisa është ende beqar

20/08/2018

Beqaria nuk duhet të nënkuptojë vetëm të dilni thuajse çdo nat për të festuar dhe pastaj të keni dhimbje koke nga pija për disa ditë ... Read More