Tag: BERZH

BERZH-i i jep hua 6 milionë euro Shqipërisë për energjinë e gjelbër

08/11/2018

Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) do të japë një hua prej 6 milionë eurosh bankës shqiptare Union, për projektet për energjinë e gjelbër. ... Read More

BERZH i jep kredi Shqipërisë në vlerë prej 218 milionë euro

22/04/2018

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) ka miratuar kredinë me vlerë 218 milionë euro për Korporatën Elektroenergjetike Shqiptare (KESH) për ristrukturimin e borxheve të ... Read More