Tag: bezdisshëm

Boll u lyet me kos kur digjeni, këto janë produktet e kuzhinës që janë ilaç i kësaj vere

27/06/2019

Në qoftë se deri pak javë më parë ankoheshit nga dimri i stërzgjatur, shirat e bezdisshëm të prillit dhe majit e temperaturat e ulëta, tani ... Read More

Mjaft u lyet me kos, këto janë metodat natyrale për të kuruar djegien nga dielli

27/06/2019

Në qoftë se deri pak javë më parë ankoheshit nga dimri i stërzgjatur, shirat e bezdisshëm të prillit dhe majit e temperaturat e ulëta, tani ... Read More

Ushqimet që nuk duhet t’i konsumoni, nëse vuani nga celuliti

26/06/2019

Nëse ka një aspekt të verës që është vërtetë i bezdisshëm, sigurisht që është rritja e mbajtjes së ujit. Këtu janë 5 ushqimet që duhet ... Read More

Kjo është limonada e famshme që përdori Beyonce për të rënë në peshë

24/06/2019

Zhdukja e disa kilogramëve të bezdisshëm mund të jetë një stres i madh, dhe shpesh dieta duket si një rrugë e pafund. Kjo nuk do ... Read More

Largo qelbazën për pak minuta: këto pije bëjnë magji në trupin tuaj

12/06/2019

Akumulimi i mukozës dhe gëlbazës, përveçse janë shumë të bezdisshëm, mund të shkaktojnë probleme serioze shëndetësore për ata që vuajnë për një kohë të gjatë.Me ... Read More

Metodat natyrale për të kuruar djegien nga dielli në kushte shtëpie

10/06/2019

Në qoftë se deri pak javë më parë ankoheshit nga dimri i stërzgjatur, shirat e bezdisshëm të prillit dhe majit e temperaturat e ulëta, ky ... Read More

Pëllumbat po u shkaktojnë bezdi të konsiderueshme, zyrtarët planifikojnë t’i kapin mbi 5 mijë dhe t’i lëshojnë në zona rurale (Foto)

10/12/2018

Zyrtarët e qytetit Cadiz të Spanjës, po planifikojnë t’i kapin pëllumbat e bezdisshëm dhe t’i dërgojnë në zona rurale, disa kilometra larg, si alternativë për ... Read More

Çiklisti përdori një bori të fuqishme, për t’i larguar njerëzit nga rruga (Video)

08/06/2018

Trafiku i veturave nëpër qendra e mëdha, mund të jetë shumë i bezdisshëm për shoferët, por njëjtë ndodhë edhe më çiklistët, të cilëve u zihet ... Read More