Tag: bilaterale

Haradinaj: Turqia mbetet partner strategjik i Kosovës

20/10/2018

“Marrëdhëniet bilaterale ndërmjet Kosovës dhe Republikës së Turqisë janë të mira dhe këtë frymë mirëkuptimi të ndërsjellë do ta vazhdojmë edhe në të ardhmen. Republika ... Read More

Gashi: Bashkëpunimi ndërmjet vendeve të Ballkanit Perëndimor ngushton rrethin e grupeve kriminale

14/09/2018

Ministri i Punëve të Brendshme, Bejtush Gashi ka zhvilluar disa takime bilaterale me homolog të tij dhe përfaqësues të organizatave të sigurisë në ditën e ... Read More

Hungaria përkrah çdo zgjidhje që arrijnë Kosova dhe Serbia

01/09/2018

Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Jashtëm, Behgjet Pacolli, në vazhdën e takimeve bilaterale gjatë punimeve të Forumit të Dubrovnikut ka takuar Ministrin e Punëve të Jashtme ... Read More

Partneriteti me Iowa-n, është partneritet me SHBA-të

08/05/2018

Marrëdhëniet bilaterale dhe miqësia e mirë që Kosova ka me shtetin e Iowa-s, janë marrëdhënie me Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ky ishte vlerësimi i ... Read More