Tag: biznese

Google Maps i ka të regjistruara rrejshëm shumë biznese

22/06/2019

Biznese të regjistruara rrejshëm e kanë përfshirë Google Maps, duke vënë njoftime në shumë hapësira, megjithëse nuk ndodhen aty. Janë qindra mijëra biznese të tilla ... Read More

Harta europiane e rrezikut për 2019, zbuloni si renditet Shqipëria

14/05/2019

Nuk ka rëndësi nëse ju jeni një udhëtar për çështje biznese ose dikush që shkon jashtë për pushime, një nga shqetësimet kryesore që do të ... Read More

Shqipëri, gjatë prillit 2018 u mbyllën mesatarisht 33 biznese në ditë

03/05/2019

Mesatarisht gjatë muajit prill, 33 biznese kanë bërë kërkesë çdo ditë për të pezulluar aktivitetin e tyre. Sipas të dhënave që Drejtoria e Përgjithshme e ... Read More

Bashkohuni në kampionatin e themeluesve – Sfidës më të madhe botërore të bizneseve fillestare gjatë Webit.Festival 2019

26/02/2019

Webit.Foundations për çdo edicion dhuron grante për 1500 biznese fillestare. Ashtu siç e do tradita në 10 vitet e fundit, Webit i përzgjedh themeluesit më ... Read More

Top rregullat e Elon Musk për një jetë të suksesshme

29/01/2019

Me një pasuri miliardëshe, Elon Musk ka krijuar biznese jetë-ndryshuese si PayPal, Tesla, SpaceX, etj. Telegrafi më poshtë ju sjell top rregullat e tij për ... Read More

Ulja e taksave për biznesin në Shqipëri, krijon vende të reja pune dhe rrit të ardhurat

11/01/2019

Mbi 11 mijë biznese në të gjithë vendin, nga 1 janari i këtij viti përfitojnë ulje të tatim fitimit nga 15% në vetëm 5%, si ... Read More