Tag: bojkot

Rama: Dhuna në futboll dhe hyrja në stadiume do të dënohet me tre vjet burg

11/03/2019

12 minuta më parë / E përditësuar 0Shares Dhuna në fushën e futbollit ka çuar në një bojkot total të kampionatit shqiptar në të gjitha ... Read More

Avokatët në bojkot të përgjithshëm

09/01/2019

Oda e Avokatëve të Kosovës dhe avokatët sot do të hyjnë në bojkot të përgjithshëm, për të gjitha gjykatat, prokuroritë dhe policinë në tërë territorin ... Read More

Oda Avokatëve të Kosovës kërkon tërheqjen e urdhëresës për ndalimin e avokatëve nëpër objektet e gjykatave

05/01/2019

Oda e Avokatëve të Kosovës ka paralajmëruar bojkot të punës nga avokatët pas vendimit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK), në lidhje me kufizimin e ... Read More

Tetovë, nxënësit në protesta kundër ndotjes së ajrit

29/11/2018

29 Nëntor 2018 / 13:46 Sot në protesta, javën që vjen bojkot i mësimit. Nxënësit e disa shkollave të mesme të Tetovës kërkojnë ajër të ... Read More

LSDM: A ka plan Mickoski për të ardhmen evropiane të Maqedonisë

23/09/2018

“Hajde Mickoski, nëse nuk ke plan për bojkot përkrahe planin për hyrjen e Maqedonisë në NATO dhe në BE”, citohet në kumtesën e sotme të ... Read More