Tag: boshnjake

Mustafa: Të vet-shkarkohet Qeveria, e të shkohet në zgjedhje

17/03/2019

Kreu i LDK-së, Isa Mustafa, ka deklaruar sot se tarifën ndaj mallrave serbe dhe boshnjake nuk po e paguajnë Serbia dhe Bosnja, por 100 për ... Read More

Qytetarët flasin për taksën, nëse duhet të mbetet apo të largohet nga Qeveria (Video)

14/03/2019

Vendosja e taksës 100 për qind ndaj produkteve serbe dhe boshnjake nga Qeveria e Kosovës, po diskutohet tash e disa muaj nëse taksa duhet të ... Read More

Vjedhje në një shtëpi në Prizren

15/01/2019

Një person i kombësisë boshnjake ka raportuar se persona të panjohur kanë depërtuar me forcë brenda një shtëpie pronë e së cilës është një person ... Read More