Tag: bujqësore

Eksportet bujqësore u rritën me 110 milionë euro

15/04/2019

Vlera e produkteve bujqësore të eksportuara, në Shqipëri ka shënuar një trend rritës në 6 vitet e fundit. Nga 50 milionë euro në vitin 2013, ... Read More

Shqipëri heq taksën për importin e makinerive bujqësore

08/11/2018

Duke filluar nga data 1 janari e vitit të ardhshëm, makineritë bujqësore do të importohen me zero taksë në Shqipëri. Ministri i Financave dhe Ekonomisë ... Read More

Ankohen banorët e fshatrave të Istogut: Drini i Bardhë po na shkatërron tokat bujqësore (Video)

23/07/2018

Në fshatin Saradran të Istogut, banorët po ankohen se tokat e tyre bujqësore, po shkatërrohen nga lumi Drini i Bardhë. Ata thonë se kjo ka ... Read More

Kanalizimi i Draçevës dëmton të mbjellat

29/06/2018

29 June 2018 / 16:20 Më shumë se 10 hektarë tokë me të mbjella bujqësore janë shkatërruar nga derdhja e vazhdueshme e ujërave të zeza ... Read More

Rama ftesë emigrantëve: Investoni në agroturizëm

20/06/2018

Agroturizmi mund të zhvillojë të gjitha ato zona rurale që nuk kanë akses në det dhe në tregje bujqësore për shkak të pozicioneve të vështira ... Read More

Pasuria milionëshe e deputetit të PSD-së, Salih Salihu

13/06/2018

Një shtëpi, dy banesa, katër trualli dhe një tokë bujqësore është pasuria e paluajtshme e deklaruar nga deputeti i Kuvendit të Kosovës nga Partia Socialdemokrate ... Read More

Zgjerohen përmbytjet në Shkodër

18/03/2018

Uji vijon të mbajë të vërshuaral 2,635 hektarë tokë bujqësore në Qarkun e Shkodrës, duke u bërë shkak për dëme të shumta në bujqësi dhe ... Read More