Tag: buzët

Pesë gjërat që buzët tregojnë për shëndetin tuaj

30/12/2019

Buzët tona kanë më shumë se një milion mbaresa nervore dhe janë shumë më të ndjeshme se majat e gishtave.Në këtë artikull, ne zbulojmë pesë ... Read More

Ja çfarë tregojnë për shëndetin tuaj këto shenja në buzë

20/12/2019

Buzët janë një ndër pjesët e trupit të cilat kanë më se një milion nerva dhe janë shumë të ndjeshme dhe kanë nevojë të veçantë ... Read More

Nëse ju vlon gjaku kur dikush përplas buzët kur ha, ju keni këtë çrregullim

27/11/2019

A ju vlon gjaku kur dikush merr fryme rëndë, përpëlit buzët dhe rrufit gotën e çajit? Epo s’jeni ju. Është çrregullimi i trurit tuaj, që ... Read More

Buzët sinjalizojnë problemet shëndetësore

11/10/2019

Disa nga ‘paralajmërimet’ për shëndetin që mund të dalloni nga buzët janë: Buzë të thata dhe të çara Tharja apo çarja e buzëve mund të ... Read More

Këto shenja shqetësuese në buzë paralajmërojnë probleme shëndetësore

29/09/2019

Buzët tona kanë më se një milion nerva dhe janë shumë më të ndjeshme sesa majat e gishtave. Ato kanë nevojë për kujdes të veçantë ... Read More

Këto shenja në buzë paralajmërojnë probleme shëndetësore

28/09/2019

Buzët tona kanë më se një milion nerva dhe janë shumë më të ndjeshme sesa majat e gishtave. Ato kanë nevojë për kujdes të veçantë ... Read More