Tag: caktimin

Vjedh cigare dhe vegla bujqësore, një muaj paraburgim

23/05/2019

Gjykata Themelore në Pejë ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Pejë për caktimin e masës së paraburgimit prej një muaji për të pandehurin E.S., ... Read More

Arrest shtëpiak për personin që sulmoi policët

22/05/2019

Gjykata Themelore në Pejë ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Pejë për caktimin e masës së arrestit shtëpiak ndaj të pandehurit D.G. Sipas njoftimit, ... Read More

Publikohen datat e mbajtjes së provimit të Maturës Shtetërore

21/05/2019

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi ka marrë vendim për caktimin e datave të mbajtjes së provimit të Maturës Shtetërore 2019, në afatin ... Read More

Kërkohet paraburgim për personin që u prezantua me pasaportë të vëllait binjak

17/05/2019

Prokuroria Themelore e Pejës, ka kërkuar nga Gjykata, caktimin e paraburgimit për të pandehurin K.S., me dyshimin se i njëjtit kishte për të kryer veprën ... Read More

Kërkesë për paraburgim ndaj katër personave për veprën penale grabitje

16/05/2019

Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka bërë kërkesë për caktimin e paraburgimit, në Gjykatën Themelore në Gjakovë, kundër katër të pandehurve, G.V., S.P., J.P.,B.N., me dyshimin ... Read More

Prokuroria kërkon paraburgim për të dyshuarin që iu zunë 67 kilogramë narkotikë

08/05/2019

Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka bërë kërkesë për caktimin e paraburgimit, në Gjykatën Themelore në Gjakovë, kundër të pandehurit H. Sh. nga Komuna e Rahovecit, ... Read More

Kërkohet paraburgim për personat të cilët shitën aviobileta të falsifikuara

30/04/2019

Prokuroria Themelore në Prishtinë ka kërkuar nga Gjykata Themelore e Prishtinës caktimin e paraburgimit ndaj dy të dyshuarve për shitje të aviobiletave të falsifikuara.  Sipas ... Read More

Keqtrajtoi vajzën dhe gruan, kërkohet paraburgim për të dyshuarin

30/04/2019

Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti i Përgjithshëm, ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Ferizaj, caktimin e masës së paraburgimit ndaj të pandehurit A.B., sepse ekziston ... Read More

Kërkohet paraburgim për hajnat e televizorëve

18/04/2019

Prokuroria Themelore e Pejës, kërkon nga Gjykata Themelore për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj të pandehurve, B.K. dhe D.SH., për shkak të dyshimit se ... Read More

Kërkesë për caktimin e paraburgimit për vrasjen në Skenderaj

12/04/2019

Prokuroria Themelore në Mitrovicë ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Mitrovicë caktimin e paraburgimit për dy të dyshuarit H.F dhe K.I nga fshati Vajnikë i ... Read More

Tenton t’i shmanget taksës për arkivolet nga Serbia, kërkohet paraburgim

11/04/2019

Prokuroria Themelore e Pejës ka kërkuar nga Gjykata Themelore e Pejës, caktimin e paraburgimit për R.K., me dyshimin se i njëjtit do të kryente veprën ... Read More

Kërkohet paraburgim ndaj personit që kanosi prokurorin në Ferizaj

03/04/2019

Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti i Përgjithshëm, sot ka paraqitur kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit pranë Gjykatës Themelore në Ferizaj, kundër të pandehurit ... Read More