Tag: caktuar

Një muaj paraburgim për të pandehurit që prodhonin armë dhe mjete plasëse në mënyrë të paautorizuar

25/03/2019

Gjykata Themelore në Prishtinë ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji për të pandehurit F.H, B.S dhe S.S për shkak të dyshimit të bazuar ... Read More

30 ditë paraburgim për personin që i vodhi çantën një femre në Gjilan

22/03/2019

Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, duke i caktuar masën e paraburgimit prej 30 (tridhjetë) ditë të pandehurit H. ... Read More

Aksidenti në Llaskarcë, paraburgim edhe për shoferin

14/03/2019

14 Mars 2019 / 23:12 Gjykata ka caktuar masën e paraburgimit edhe për shoferin e autobusit të kompanisë “Durmo Turs”, pas aksidentit tragjik në autostradën ... Read More

Një muaj paraburgim ndaj të dyshuarit për vrasje të rëndë, në Gjakovë

14/03/2019

Gjykata Themelore në Gjakovë, departamenti për Krime të Rënda i ka caktuar masë paraburgimi prej një muaji, të pandehurit A.Gj me kërkesë të Prokurorisë Themelore, ... Read More

Vazhdojnë gjykimet për “Target-Fortesa” dhe “Tenderët”

14/03/2019

14 Mars 2019 / 8:00 Në Gjykatën Penale në Shkup, për sot janë caktuar seanca të reja për lëndën e “Target-Fortesa” dhe “Tenderë” të Prokurorisë Speciale ... Read More

Një muaj paraburgim personave që shkaktuan aksidentin e rëndë në Podujevë

11/03/2019

Gjykata Themelore në Prishtinë, dega në Podujevë, u ka caktuar nga një muaj paraburgim dy personave të cilët të shtunën shkaktuan një aksident trafiku ku ... Read More

Një muaj paraburgim pronarit të kompanisë “Uji i Pejës” për aksidentin në Gjilan

09/03/2019

Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, duke i caktuar masën e paraburgimit prej 30 (tridhjetë) ditë të pandehurit V. ... Read More

Paraburgim për Mijallkovin dhe Ibraimin

08/03/2019

8 Mars 2019 / 14:44 Gyjkatësi Stavrev sot ka miratuar propozimin e PSP dhe ka u ka caktuar masë paraburgimi ish drejtorit të DSK, Sasho ... Read More

Qëlloi me armë, duke i shkaktuar plagë viktimës, caktohet masa e paraburgimit ndaj të dyshuarit në Gjilan

06/03/2019

Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, duke i caktuar masën e paraburgimit prej 30 (tridhjetë) ditë të pandehurit B.M. ... Read More

Në Kuvend dy seanca plenare

04/03/2019

4 Mars 2019 / 8:29 Kuvendi i Republikës së Maqedonisë për sot i ka caktuar dy seanca. Në vazhdim të seancës së 86-të Kuvendi duhet ... Read More

Avokatit Gazmend Halilaj i caktohet masa e paraburgimit një muaj

01/03/2019

Gjykata Themelore në Prishtinë – Departamenti për Krime të Rënda ka caktuar një muaj paraburgim për avokatin Gazmend Halilaj. Në njoftimin për media, Gjykata Themelore ... Read More

Keqpërdorën pozitën zyrtare, një muaj paraburgim për dy persona

27/02/2019

Gjykata Themelore në Prishtinë ka caktuar masën një muaj arrest shtëpiak kundër RR.M., për shkak se dyshohet të ketë kryer veprën penale keqpërdorim i pozitës ... Read More