Tag: çamçakëzit

Tri mënyra të lehta për ta hequr çamçakëzin nga rrobat

30/07/2020

Sa e mirë do të ishte një gjë sikurse heqja e çamçakëzit nga rrobat brenda pak minutave? Mos u brengosni, nuk sugjerojmë që t’i hidhni ... Read More

Kur është prodhuar për herë të parë çamçakëzi

25/10/2019

Para 171 vjetësh, konkretisht më 23 shtator 1848, është zhvilluar prodhimi i parë i çamçakëzit komercial nga John Curtis në Bangor, Maine në SHBA. Çamçakëzi ... Read More

Probleme me peshën? Ja përse duhet të përtypni çamçakëz

17/05/2019

Përtypja e çamçakëzit nuk do t’ju ndihmojë me magji të humbisni kilogramë. Përtypja sigurisht që nuk djegë shumë kalori dhe nuk do të heqë kaloritë ... Read More