Tag: çastin

Propozimi më interesant që ka një histori ndryshe

08/10/2019

Një fotograf amerikan ka shkrepur foton perfekte në çastin perfekt. Gjatë kohës që bashkë me shokët e tij po vizitonin një nga parqet më të ... Read More

Vullneti – gjeni frymëzimin dhe planifikoni me detaje

22/02/2019

Njeriu është i lirë në çastin kur dëshiron të jetë i tillë. Volter Abdirahim IdriziPoliklinika “Galaxy”[email protected] Ka njerëz qe arrijnë sukses në krijimtari, biznes, në ... Read More

Çfarë thoni, a është kjo e vërtetë: Meshkujt dhe femrat mund të jenë “vetëm” miq

25/04/2018

Meshkujt dhe femrat nuk mund të jenë vetëm miq, sepse fjala është për çastin kur do të eskalojë joshja seksuale edhe te femra, edhe te ... Read More