Tag: Çavkov

Çavkov hyn në grevë urie pas rikthimit në Shutkë

28/03/2018

28 March 2018 / 15:51 Ish ministri dhe drejtori në MPB, Mitko Çavkov dhe katër pjesëtarë të sigurimit parlamentar dhe policisë morën paraburgim prej 30 ... Read More