Tag: celulari

Përdoruesit e Iphone në “hall” të madh, update i ri i Apple të shkatërron baterinë

26/10/2019

Kush ka Iphone e di që duhet me patjetër të bësh updaten e fundit që celulari të mos ngecë. Por duket se update i fundit, IOS 13 është shoqëruar me porobleme ... Read More

Tre ditë pa celularë, sfida me të cilën po përballen 450 nxënës të shkollave të mesme në Itali (Foto)

07/03/2019

Të heqësh dorë në mënyrë vullnetare për tre ditë nga celulari; 72 orë pa biseduar, pa postuar foto në Instagram dhe pa shfletuar në murin ... Read More