Tag: Chrome

Si ta aktivizoni modalitetin e errët të ‘Google Chrome’ në ‘Windows 10’

26/04/2019

‘Chrome 74’ është lansuar zyrtarisht tashmë për sistemet operative Windows, Mac dhe Linux, me mundësinë e modalitetit të errët. Chrome automatikisht do të kthejë modalitetin ... Read More

Lajm i mirë për përdoruesit e ‘Samsung’-ut, kjo është veçoria e sjellë në Google Chrome

21/04/2019

Google është afër plasimit të modalitetit të errët për shfletuesin ‘Chrome’ tek përdoruesit e ‘Android’, sipas raporteve të fundit. Sipas raportit, modaliteti i errët është ... Read More

Shfletuesi i ri Edge i Microsoft mund të jetë fundi i Chrome

25/03/2019

Prej kohësh e kemi ditur se Microsoft po punon në një shfletues të ri i bazuar në Chrome i cili do të zëvendësojë Edge por ... Read More