Tag: cilat

Pesë ushtrime të lehta kundër shtangimit të qafës

14/09/2019

Dhembjet dhe shtangimi i qafës dhe në pjesën qafore të kurrizit, të cilat ndonjëherë janë shkaktarë të dhembjeve të forta të kokës, janë simptoma më ... Read More

Katër ushqime që iu mbrojnë nga sëmundjet e zemrës

14/09/2019

Foto ilustrim: Juan José Valencia Antía Arteriet janë kanale, të cilat kanë një funksion shumë të rëndësishëm për zemrën, duke e dërguar gjakun me oksigjen ... Read More

Ushqimet që na mbrojnë nga sëmundjet e zemrës

13/09/2019

Arteriet janë kanale, të cilat kanë një funksion shumë të rëndësishëm për zemrën, duke e dërguar gjakun me oksigjen në zemër dhe duke e hequr ... Read More

Si ta ndaloni gjakderdhjen në hundë dhe a duhet të brengoseni për këtë problem

12/09/2019

Shkaqet më të shpeshta, për të cilat keni gjakderdhje nga hundët janë ajri i thatë dhe ngacmimi i hundës. Këto janë dy nga arsyet më ... Read More

Helmimi nga këto ushqime ka pasoja të mëdha për shëndetin

12/09/2019

Disa ushqime të cilat konsiderohen si të shëndetshme, mirëpo nëse janë të skaduara apo nuk konsumohen siç duhet mund të bëhen shumë të rrezikshme për ... Read More

Hormonet artificiale e dyfishojnë rrezikun nga kanceri i gjirit

30/08/2019

Rreziku i prekjes nga kanceri i gjirit tek gratë, të cilat përdorin terapinë e zëvendësimit të hormoneve është dyfish më i lartë, në krahasim me ... Read More

Super ushqimet që ju mbrojnë nga sëmundjet e zemrës dhe i zhbllokojnë arteriet

23/08/2019

Arteriet jane kanale, të cilat kanë një funksion shumë të rëndësishëm për zemrën, duke e dërguar gjakun me oksigjen në zemër dhe duke e hequr ... Read More

Problemet më të zakonshme të lëkurës gjatë verës: Recetat natyrale për t’i trajtuar ato

15/08/2019

Për fat të mirë ekzistojnë shumë produkte natyrale të cilat i mbajmë në shtëpi dhe të cilat mund t’i përdorim për trajtimin e shumë problemeve ... Read More

Pse disa lloje të peshkut po konsiderohen si ushqime helmuese?

09/08/2019

Shumë lloje të peshkut, të cilat ne i konsumojmë përmbajnë një sasi të lartë të një subsatance toksike të quajtur metili I merkurit. Mirëpo pse ... Read More

Habisin shkencëtarët: Shumicën e gjeneve i trashëgojmë nga gjyshja, jo nga nëna dhe babai

07/08/2019

Shumicën e gjeneve të cilat i trashëgojmë vijnë nga gjyshja nga ana e nënës, kanë zbuluar shkencëtarëtMadje edhe nëse nuk kaloni shumë kohë me gjyshen ... Read More

Personat që vuajnë nga kanceri dhe kalojnë në depresion janë më të rrezikuar të vdesin më herët

02/08/2019

Sipas një studimi të fundit, gratë të cilat janëtë disgnostikuara me kancer cervical dhe kalojnë nëpër ngjarje të rënda në jetë, siç është  divorci janë ... Read More

Këto ushqime të shëndetshme mund t’iu dëmtojnë organizmin nëse i hani në kohën e gabuar

02/08/2019

Ekzistojnë disa ushqime, të cilat janë shumë të shëndetshme mirëpo nëse konsumohen në kohë të gabuar mund të shkaktojnë disa dëme shëndetësore. Disa nga këto ... Read More