Tag: copë

Të premten, një rrugë nga Alaska dukej kështu – u deshën vetëm katër ditë që ajo të ndryshonte tërësisht pamjen (Foto)

06/12/2018

Një rrugë e cila ishte bërë “copë copë” në Alaska, si pasojë e një tërmeti të fuqishëm, tanimë, vetëm pas katër ditësh është riparuar. Sipas ... Read More

Qyteti i shenjtë i Mekës i dhuron një parcelë tokë Salahit për vlerat e tij

25/04/2018

Lojtarit të Liverpoolit, Mohamed Salah, iu është ndarë një copë toke nga nënkryetari i bashkisë së Mekës, qyteti më i shenjtë mysliman, pasi u zgjodh ... Read More

Po bëheshin gati ta demolojnë ndërtesën e vjetër, copa e madhe e betonit këputet dhe fluturon në rrugë – burri i shpëton vdekjes për pak centimetra (Video)

05/04/2018

Ky është momenti kur një copë e madhe e betonit fluturon nga ndërtesa, që po bëhej gati të rrënohet dhe përfundon në një rrugë që ... Read More