Tag: çorapet

Problemi shëndetësor tregon se mund të keni kur ju mbesin shenja pasi hiqni çorapet

16/10/2020

Me siguri keni vënë re që ndonjëherë çorapet mund t’ju lënë shenjë tek kyçet e këmbëve. Nëse ndodh një apo dy herë, mund të jetë ... Read More

Tri arsyet kryesore pse duhet të flini me çorape

10/12/2019

Çorapet ju ndihmojnë që të flini sa më mirë. Ato ngrohin këmbët dhe enët e gjakut në shputa do të zgjerohen dhe kështu truri do ... Read More

Truqe që çorapet e najlonit kurrë të mos ju shqyhen! (Video)

31/03/2019

Çdo femre kush e di se sa herë i janë shqyer tërësisht çorapet e reja. Në vijim po ju japim disa truke se si t’ju ... Read More