Tag: çrregullt

A shani, rrini zgjuar deri vonë dhe bëni rrëmujë? Kemi një lajm të mirë për ju

23/12/2019

Të rrish zgjuar deri vonë, të shash rregullisht dhe të jetosh në mënyrë të çrregullt, janë gjëra për të cilat nuk të përgëzojnë në shoqërinë ... Read More

Këto simptoma gjatë periodave tregojnë se jeni 33% më të rrezikuara nga vdekja e hershme

16/10/2019

Cikli i çrregullt ose shumë i gjatë, mund të jetë shenjë e vdekjes së hershme, kjo sipas një studimi të fundit, shkruan Dailymail, transmeton Express.Hulumtuesit ... Read More

Shtatë shenja që kur flini gjumë pushoni të merrni frymë dhe kështu rrezikoheni nga infarkti dhe gjakrrjedhja në tru

01/04/2019

Apneja në gjumë lidhet me punën e çrregullt të zemrës, hipertensionin, madje edhe me gjakrrjedhjen në tru dhe infarktin Zbulimi i hershëm dhe terapia mund ... Read More