Tag: degët

Veseli në Lipjan: Ne marrim përgjegjësi para qytetarëve dhe mbajmë fjalën

27/05/2019

Në kuadër të takimeve me degët, pas procesit të brendshëm zgjedhor, lideri i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, ka takuar strukturat e degës së ... Read More

PDK zgjedh kryetarët e rinj në Han të Elezit dhe Zhur

07/04/2019

Partia Demokratike e Kosovës ka mbajtur sot dy kuvende zgjedhore në degët e Hanit të Elezit dhe atë të Zhurit, ku janë zgjedhur kryetarët dhe ... Read More