Tag: dekadës

Sonte ndodh eklipsi i fundit diellor i dekadës, do krijohet një “unazë zjarri” në qiell

26/12/2019

Mbrëmjen e sotme do të ndodhë eklipsi i fundit diellor i dekadës, i cilësuar edhe si eklipsi diellor unazor, që krijon një “unazë zjarri” rreth ... Read More

‘Goal’ zgjedh formacionin e dekadës te Arsenal

16/10/2019

16:12 | 10/16/2019 Edhe pse titujt kanë munguar, te Arsenal gjatë dekadës së fundit kanë luajtur një numër i madh i lojtarëve të njohur. Petr ... Read More

Pabarazia në Shqipëri është ulur përgjatë dekadës së fundit, por gati gjysma e popullsisë në fshatra jetojë në varfëri

23/01/2019

Koficineti Gini, i cili mat indeksin e pabarazisë është ulur përgjatë dekadës së fundit (2008-2018) sipas raportit “Demografia dhe shëndeti”, i cili u formulua nga ... Read More