Tag: delegatëve

Xhavit Haliti zgjidhet kryetar i Degës së PDK-së në Pejë

26/05/2019

Në prani të qindra delegatëve, u zhvillua Kuvendi Zgjedhor i Degës së Partisë Demokratike të Kosovës në Pejë, ku me fjalë rasti, diskutoi Zëvendës kryetari ... Read More

Sami Lushtaku zgjedhet kryetar i PDK-së në Skenderaj

21/04/2019

Me 215 vota për të delegatëve, 24 kundër dhe 4 abstenime, Sami Lushtaku është zgjedhur kryetar i Degës së PDK-së në Skenderaj. Votimi ka qenë ... Read More